KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kasvispihvit

Arvosana 0/5
Ensimmäiseksi sekoita kaikki kasvispihvin ainekset isossa kulhossa hyvin sekaisin. Muotoile massasta pihvejä ja ruskista pihvit molemmin puolin paistinpannulla, tilkassa oliiviöljyä, niin että pihvit hieman kypsyvät. Laita pihvit leivinpaperoidulle uuninpellille, päälle portobellosienet ja mausta ne suolalla, pippurilla, sekä lorauksella balsamicoa ja paista kypsiksi 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.

Sillä aikaa, kun pihvit ja sienet ovat uunissa tee tomaattikastike. Kuullota kattilassa, tilkassa oliiviöljyä valkosipuli ja paprikakuutiot. Lisää kaikki muut aineet ja anna hiljalleen kiehua noin 5 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tee seuraavaksi persiljaöljy; laita kaikki aineet monitoimikoneeseen ja anna sekoittua tasaiseksi massaksi. Kokoa annos: laita lautaselle tomaattikastiketta ja päälle vihannespihvi, sekä portobellosieniä. Tee niin monta kerrosta, kuin haluat. Tarjoile pinaatinlehtien, sekä lorauksella persiljaöljyä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain