KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kasvispasta

Arvosana 0/5
Hienonna valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon ripaus suolaa. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pilkottu sipuli sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Anna kuullottua hetken aikaa. Pilko paprikat ja chili pienemmiksi paloiksi. Heitä pannulle ja anna pehmetä hetken aikaa. Lisää myös tomaattipyree ja anna hautua. Kaada lopuksi sekaan tomaattimurska ja vesi ja jätä hautumaan.

Suikaloi kesäkurpitsa ja paloittele munakoiso. Soseuta kastikepohja ja lisää joukkoon oregano, kaprikset, timjami, ruokosokeri ja suola. Sekoita keskenään. Anna kastikkeen hautua vielä hetken miedolla lämmöllä. Lisää kiehuvaan veteen suola ja spagetit. Viipaloi valkosipuli ja heitä pannulle. Lisää sekaan munakoiso ja kesäkurpitsapalat ja paahda miedosti. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää kastikkeeseen paistetut kasvikset ja kirsikkatomaatit ja anna niiden pehmetä hetki. Huuhtele pasta vedellä ja lisää pasta pannulle kastikkeeseen. Tarjoile pasta tuoreella basilikalla ja rucolalla. Lopuksi raasta päälle parmesanjuustoa ja nauti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain