KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kasviksia ja punaista riisiä

Arvosana 0/5
Huuhtele riisiä siivilässä kylmän veden alla hetken. Keitä riisiä suolatussa kiehuvassa vedessä 20-30 minuuttia kunnes riisi alkaa pehmetä. Punaisesta riisistä ei saa helposti ylikypsää joten voit tarpeen mukaan keittää sitä pidempäänkin. Siivilöi.

Leikkaa valkosipulit pieneksi sekä sipulista, kesäkurpitsasta ja paprikasta haluamasi kokoista palaa. Halkaise kirsikkatomaatit. Lämmitä oliiviöljyä pannussa ja kuullota valkosipulia, sipulia, kesäkurpitsaa sekä paprikaa hetken ajan. Lisää kypsä punainen riisi ja tomaattimehu pannulle. Sekoita kunnes neste on lähes täysin haihtunut. Lisää sekaan tomaatit ja pinaatit. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile heti. Sopii hyvin kala- ja äyriäisruokien lisäkkeeksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen