KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kastanja- ja fenkolipaistos

Arvosana 0/5

Leikkaa perunat isoiksi kuutioiksi ja pilko fenkoli. Lämmitä paistinpannu, lisää loraus oliiviöljyä ja paista sekoittaen pilkottu fenkoli ja peruna. Kun fenkoli ja perunat alkavat ruskistua, lisää tähtianis. Lisää kastanjat ja kuullota noin 5 minuuttia.

Lämmitä kanaliemi, maito ja 3-4 lehteä timjamia. Kun kastanjat alkavat ruskistua, mausta hyppysellisellä suolaa ja toisella rouhittua pippuria. Kun fenkoli on läpinäkyvää, lisää kastanjat maitoon, sekoita ja keitä 20 minuuttia.

Poista tähtianis, lisää vielä suolaa ja pippuria ja sekoita tehosekoittimessa. Lisää oliiviöljyä ja sirottele päälle pilkottua persiljaa ja fleur de seliä.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Ljubomir Stanisic