KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Karitsanpotkaa ja viikunoita punaviinissä

Arvosana 0/5
Potkat:

Ota potket huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Hiero pintaan suolaa ja pippuria.
Ota pinnat pannulla, jossa on sipulia, valkosipulia ja puolikas porkkana kuutioituna. Asettele potkat pataan ja laita uuniin kypsymään.

Pilko padan pohjalle sipulia, valkosipulia ja porkkanaa ja viikunoita.
Mausta laakerinlehdellä, suolalla ja pippurilla. Lisäksi punaviiniä ja lihalientä niin että potkat peittyvät lähes kokonaan.

Kypsennä 150 asteessa kansi auki reilu 30 min. Tämän jälkeen käännä potkat ja laske lämpöä 120 asteeseen. Laita kansi päälle ja anna kypsyä 3-4 tuntia.

Kastike:

Ota lientä pannulle, lisää viikunoita, fariinisokeria, sokeria, punaviiniä sekä mausteita ja yrttejä.
Keittele kasaan ja käytä annoksen viimeistelyyn.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak