KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Karitsan paahtopaisti ja kuminaporkkanat

Arvosana 0/5
Paahtopaisti:

Ota karitsan paahtopaistit hyvissä ajoin ennen paistamista huoneenlämpöön. Laita paahtopaistit kuumalle pannulle ja paista hyvä väri. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uunissa 160 asteessa noin 10-12 minuuttia. Anna lihan vetäytyä huolella ennen tarjoilua.

Kuminaporkkanat:

Kuori ja paloittele pitkittäin porkkanat. Paahda kuminansiemenet pannulla ja jauha ne hienoksi. Mausta porkkanat oliiviöljyllä, jauhetulla kuminansiemenillä, hunajalla ja suolalla. Paahda uunissa 160 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä. Tarkista maku ja tarjoile.

Dijoneise-kastike:

Yhdistä kanamuna keltuaiset, vesi ja sitruunamehu kulhoon. Kypsennä vesihauteessa kunnens seos saostuu ja ei enää vaahtoudu. Ota seos tämän jälkeen sivuun ja lisää voita vähitellen kunnes syntyy tasaista kastiketta. Sekoita huolella ja tarkista maku.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell