KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Karamellisoitua ananasta

Arvosana 0/5
Mittaa sokerit ja laita pannulle karamellisoitumaan miedolle lämmölle. Seuraavaksi leikkaa ananaksesta reilun kokoisia kuutioita, voit myös varata muut raaka-aineet valmiiksi pöydälle.

Kun sokeri on sulanut ja alkanut karamellisoitumaan, voit lisätä pannulle ananaskuutiot sekä voin. Voit liikutella pannua varovasti jotta voi sulaa tasaisesti sokerin joukkoon. Kun voi on sekoittunut sokerin joukkoon voit alkaa varovasti kääntelemään ananaksia sokerissa saavuttaaksesi tasaisen karamallesoidun pinnan. Lisää lopuksi joukkoon sitruunan mehu, tähtianis sekä vaniljatanko.

Jatka karamellisointia kunnes ananas on kauniin ruskea ja pehmennyt sisältä. Tarjoile lämpimänä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen