KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Karamelli-banaanikakut

Arvosana 0/5
Vaahdota voi ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää yksi kananmuna kerrallaan, koko ajan sekoittaen. Sekoita vanilja-aromi, kermaviili, ananasmehu ja sitruunamehu taikinaan. Lisää kookoshiutaleet ja sekoita. Lisää jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda ja jatka sekoittamista.

Kuumenna sokeri pannulla. Kun sokeri on sulanut, lisää voi ja vesi. Anna jäähtyä. Kuori banaanit ja puolita ne. Leikkaa puolikkaista banaaneista pitkittäisiä siivuja. Kaada noin ruokalusikallisen verran sokerisiirappia muottien pohjalle. Taivuta muotteihin 3-4 banaanisiivua alhaalta ylös. Lusikoi taikinaa banaanien päälle siten, että banaanit peittyvät, eivätkä muotit mene ihan täyteen, sillä taikina hieman kohoaa.

Paista minikakkuja 180-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Anna sitten minikakkujen hieman jäähtyä ja kumoa ne tarjoiluastialle ja koristele tomusokerilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain