KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanttarelliquiche

Arvosana 0/5
Ensimmäiseksi tee pohja. Sekoita voi, jauhot ja suola hyvin keskenään. Mikäli taikina on liian kuivaa, lorauta vettä sekaan niin saat taikinasta paremmin muokattavaa. Painele taikinaa piirakkavuoan pohjalle ja laita uuniin 180 asteeseen noin 8 -10 minuutiksi niin, että pohja on hieman kullanruskea.

Seuraavaksi tee täyte. Kuullota sipuleita paistinpannulla, tilkassa öljyä ja voita. Lisää joukkoon kantarellit ja anna pehmetä. Kaada joukkoon kerma ja lisää mausteet. Anna hautua niin, että kerma on paksuhkoa. Sekoita kananmunat, maito ja kerma hyvin sekaisin. Täytä esipaistettu piirakkapohja sienitäytteellä ja lisää maitoseosta niin, että piirakka täyttyy. Lopuksi laita reilusti juustoja piirakan päälle. Paista 180-asteessa noin 20 -25 minuuttia, kunnes neste on jähmettynyt ja piiras on kauniin kullanruskea.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain