KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanttarelli-linssikeitto

Arvosana 0/5
Puhdista sienet huolella ja pilko ne isoiksi paloiksi.

Kuori ja paloittele porkkana, sipuli sekä valkosipuli. Hienonna varsisellerin varret. Kuullota kasviksia oliiviöljyä keskilämmöllä viitisen minuuttia ja lisää sitten hieman lämpöä ja lisää joukkoon kanttarellit. Paista muutama minuutti ja lisää sitten joukkoon linssit sekä kasvisliemi.

Laske lämpötilaa ja anna porista rauhassa noin 20 minuuttia, kunnes linssit ovat sopivasti pehmenneet, mutta niissä on vielä hyvä purutuntuma. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

Kuutioi Jyväpalat ja paista niitä kovalla lämmöllä valkosipulin ja rosmariinin kanssa viitisen minuuttia, niin että ne muuttuvat rapeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Nostele keittoa tarjolle ja viimeistele pecorino-lastuilla, krutongeilla hienonnetulla persiljalla sekä pienellä lorauksella oliiviöljyä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen