KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanapiccata munakoiso- ja tomaattikastikkeessa

Arvosana 0/5
Munakoiso-tomaattikastike:
• Leikkaa munakoiso neljään osaan ja paloittele pieniksi kuutioiksi.
• Paloittele tomaatti pieniksi kuutioiksi. Poista siemenet.
• Kuori ja pilko sipuli. Kuori ja pilko valkosipuli.
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa.
• Paista sipuli ja valkosipuli.
• Lisää munakoiso.
• Paista kypsäksi kuumalla pannulla noin 5 minuutissa.
• Lisää tomaatti ja oregano.
• Kiehauta.
• Madalla lämpöä ja anna kastikkeen porista noin 5 minuuttia.
• Kaada vesi pois kikherneistä ja sekoita kastikkeeseen.
• Keitä vielä noin 5 minuuttia.
• Lisää smetana.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Kanapiccata:
• Vatkaa muna.
• Lisää parmesanjuusto
• Ripottele vehnäjauhoa lautaselle.
• Mausta kana suolalla ja pippurilla ja leivitä vehnäjauhossa.
• Dippaa kana munajuustossa.
• Paista kanaa noin 5 minuuttia paistinpannussa runsaassa öljyssä.

Parsa
• Leikkaa parsan päät pois.
• Kastele parsat tilkalla öljyä, mausta suolalla ja pippurilla.
• Lämmitä grillipannu.
• Grillaa parsaa noin 5 minuuttia, kunnes se on al dente.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen