KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanapata ja polenta

Arvosana 0/5
Paista koipipaloja kuumalla pannulla öljyssä niin,että ne saavat kauniin ruskean pinnan. Nosta koipipalat uunivuokaan.

Silppua valkosipulinkynnet ja salottisipulit. Kuullota sipulit lorauksessa öljyä kattilassa. Lisää tomaattipyree ja sekoita. Lisää valkoviini ja tomaattimurska. Nypi rosmariinin oksaa pienemmiksi paloiksi kattilaan. Sekoita ja kiehauta. Kaada kastike kanankoipien päälle. Peitä uunivuoka foliolla ja paista 180-asteisessa uunissa noin tunnin verran. Poista folio ja lisää kirsikkatomaatit ja oliivit. Paista vielä 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.

Laita kattilaan oliiviöljy. Silppua sipuli ja valkosipulinkynsi ja kuullota niitä kattilassa. Lisää liemi, maitoa ja timjami. Kun seos on kiehahtanut lisää polentaryynit. Sekoittele ja lisää parmesaanijuustoraaste ja voi. Sekoita ja mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile kanankoipipalat kastikkeessa polentan kanssa!
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain