KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kananuudelikeitto

Arvosana 0/5
Laita kokonainen sulanut broileri isoon kattilaan ja peitä se vedellä (2-4 litraa). Lisää liemeen kokonaiset mustapippurit ja laakerinlehdet ja anna kiehua hiljalleen noin 25–30 minuuttia. Ota kana pois kattilasta ja anna sen jäähtyä. Jätä liemi kiehumaan kasaan noin 15 minuutiksi. Siivoa jäähtynyt kana ja nypi lihat talteen. Kuullota toisessa kattilassa tilkassa öljyä sipuli ja valkosipuli. Lisää joukkoon kasaan keitetty kanaliemi, kun liemi kiehahtaa lisää vielä pasta, porkkanat ja selleri. Mausta sokerilla, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella currya. Kun pasta ja vihannekset ovat kypsiä, lisää nypitty kananliha ja anna sen lämmetä. Koristele keitto persiljalla ja tarjoile. Voit tehdä keiton myös valmiilla kanaliemellä ja valmiilla kaupan grillibroilerilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain