KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kananreidet viinikastikkeessa

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kuori ja pilko sipuli.
• Kuori ja pilko valkosipuli hienoksi.
• Puhdista sienet ja leikkaa neljään osaan.
• Raaputa porkkana, pese ja viipaloi
• Hiero kananreidet vehnäjauholla.

Kana:
• Lämmitä  tilkka öljyä paistinpannussa.
• Ruskista kananreidet kuumassa pannussa kullanruskeiksi.
• Lisää pekoni ja paista noin 4 minuuttia.
• Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista noin 2 minuuttia.
• Lisää sienet ja porkkana, lisää lämpöä.
• Lisää punaviini.
• Lisää kanaliemi ja laakerinlehdet. Kiehauta.
• Madalla lämpöä ja laita kansi päälle.
• Hauduta noin 15 minuuttia.
• Lisää perunat kastikkeeseen viimeiseksi 5 minuutiksi.
• Lisää lopuksi herneet.
• Kiehauta vielä kerran.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Omenapaistos:
• Leikkaa omena puoliksi, poista kota ja leikkaa suikaleiksi.
• Lämmitä nokare voita pannussa ja lisää omenaviipaleet.
• Lisää hyppysellinen kanelia ja sokeria ja sekoita hyvin.
• Paista noin 10 minuuttia.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen