KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanankoipia, kukkakaalia ja vuohenjuustoa

Arvosana 0/5

Valmistelut:

• Lämmitä uuni 200ºC.
• Kiehauta kattilassa suolattua vettä kukkakaalin keittämiseen.

Tarvitaan myös: kannellinen paistinpannu, paistinpannu, kastikepannu.

Kanankoivet:
• Lämmitä iso kannellinen paistinpannu.
• Laita kanankoivet isoon kulhoon.
• Mausta kanankoivet suolalla ja pippurilla.
• Sulata voi pannussa ja ruskista kanankoivet nopeasti.
• Lisää 1 rkl hunajaa.
• Laita kansi päälle ja pienennä lämpöä.
• Paista kanankoipia noin 15 minuuttia, muistaa kääntää ajoittain.
• Älä anna hunajan palaa pohjaan.

Uudet perunat:
• Lämmitä öljyä paistinpannussa ja paista uudet perunat noin 5 minuutissa kuumalla pannulla kullanruskeiksi.
• Jatka paistamista noin 10 minuuttia matalalla lämmöllä kunnes perunat kypsyvät.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Lisää lopuksi nokare voita antamaan makua.

Kukkakaali:
• Pilko ja pese kukkakaali.
• Keitä kukkakaalia kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia, kunnes se on ”al dente”.
• Kaada vesi pois ja höyrystä nopeasti.
• Laita kukkakaali vuokaan. Murenna vuohenjuusto päälle.
• Grillaa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen