KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanan rintafileet ja maustetut uudet perunat intialaisittain

Arvosana 0/5

Marinoidaan kana:
• Sekoita inkiväärisiirappi ja öljy.
• Marinoi 10 minuuttia.

Perunoiden kimppuun:
• Lämmitä paistinpannu ja ruskista nopeasti vähän currypulveria öljyssä.
• Lisää perunat ja kaada kookosmaito päälle.
• Täytä kookosmaitopurkki vedellä ja kaada pannuun.
• Lisää ripaus suolaa ja kiehauta.
• Laske lämpöä ja laita kansi päälle.
• Keitä noin 10 minuuttia.

Lisätään vihannekset:
• Puhdista sokeriherneet, poista päät.
• Pese kevätsipuli ja leikkaa renkaiksi.
• Lisää sokeriherneet viimeisiksi 3 minuutiksi ja keitä perunoiden kanssa.
• Lisää lopuksi suikaloitu ​​kevätsipuli.

Grillaamaan kanaa:
• Lävistä kanafileet vartaisiin.
• Lämmitä grillipannu ja grillaa vartaita noin 5 minuuttia.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen