KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanaa, uunimakaronia ja herneitä

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 170°C.
• Kiehauta kaksi kattilallista suolattua vettä.

Makaroni:
• Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.

Kana ja pekoni:
• Leikkaa kana suikaleiksi. Leikkaa pekoni kuutioiksi.
• Lämmitä öljyä pannussa. Paista pekonia noin 2 minuuttia.
• Lisää kana ja paista noin 4 minuuttia.

Porkkana:
• Kuori ja viipaloi porkkana.
• Keitä porkkanaa noin 2 minuuttia.

Makaronit uuniin:
• Kaada makaronit kulhoon ja sekoita.
• Lisää herneet, kana, pekoni, juustoraaste ja crème fraîche.
• Lisää muna. Sekoita ainekset hyvin.
• Mausta suolalla ja pippurilla
• Voitele vuokaöljyllä. Levitä ainekset vuokaan.
• Sirottele leivänmurut päälle. Leikkaa voi viipaleiksi ja asettele päällimmäiseksi.
• Paista uunissa noin 12 minuuttia.

Salaatti

• Sekoita tilkka etikkaa ja öljyä kulhossa
• Lisää hillo. Kaada jogurtti kulhoon.
• Sekoita kunnes kastike on tasaista.
• Sekoita salaatti.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen