KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kanaa ja haudutettua lanttua

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta suolattu pastankeittovesi.

Tagliatelle:
• Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeiden mukaan.

Lanttu:
• Kuori lanttu, viipaloi ja suikaloi.
• Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
• Lämmitä öljyä pannussa.
• Paista sipuli ja valkosipuli.
• Lisää suikaloitu lanttu ja 2 rkl vettä.
• Paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Kana:
• Irrota salvian lehdet.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Aseta 2 salvianlehteä kanan päälle.
• Kääri parmankinkku kanan ympärille.
• Lämmitä öljyä pannussa.
• Paista kanaa molemmin puolin noin 6 minuuttia.

Lantun viimeistely:
• Leikkaa bok choy suikaleiksi.
• Silppua bok choyn valkoinen osa pieneksi ja suikaloi vihreät lehdet.
• Lisää bok choy lantun sekaan.
• Lisää crème fraîche ja sekoita hyvin.
• Mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä.
• Kaada vesi pois tagliatellesta ja sekoita pasta lantun sekaan.
• Pese persilja ja pilko pieneksi.
• Koristele persiljalla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen