KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kana-punakaalisalaatti

Arvosana 0/5
Poista chilistä siemenet ja hienonna se. Kuori ja raasta inkivääri. Yhdistä kulhossa chili, inkivääriraaste, limen mehu, sokeri, öljy, soija sekä kalakastike. Nosta sivuun odottamaan.

Viipaloi kanan rintafileet ja paista niitä kuumalla pannulla noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla sekä kuivalla pannulla paahdetuilla seesaminsiemenillä.

Kuori porkkana ja pilko se ohueksi tikuksi. Suikaloi kaali. Hienonna kevätsipulit ja pinaatti. Yhdistä kulhossa ja lisää joukkoon paistetut kanan rintafileesuikaleet, tuore korianteri, kuivalla pannulla paahdetut cashew-pähkinät sekä kastike.

Nosta esille ja viimeistele paahdetuilla seesaminsiemenillä.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen