KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kana-fiestasalaatti

Arvosana 0/5
Aloita tekemällä kastike. Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.

Paista kanoihin pintaväri paistinpannulla ja laita 175–180-asteiseen uuniin noin 12-15 minuutiksi. Leikkaa lehtitaikina ohuiksi suikaleiksi ja mausta ne smoked paprika -mausteella, suolalla ja oliiviöljyllä. Paista suikaleita 200-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat rapeita.

Kokoa salaatti ja laita kastike päälle, koristele annos tortillatikuilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain