KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kampasimpukoita ja hapanimeläkastiketta

Arvosana 0/5
Kuori ja hienonna valkosipulit. Poista chileistä siemenet. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori sitruunaruohon uloimmat kerrokset ja hienonna loput. Hienonna korianteri. Yhdistä kulhossa ja aja hieman hienommaksi sauvasekoittimella.

Sulata sokeri pienessä vesitilkassa. Kun sokeri on sulanut, nosta lämpötilaa ja anna kiehua itsekseen viitisen minuuttia. Sekoita joukkoon mausteseos ja anna porista vielä pari minuuttia. Anna hieman jäähtyä.

Kuivaa kampasimpukat ja paista niitä kuumalla pannulla kookosöljyssä pari minuuttia puoleltaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa makean chilikastikkeen kera.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen