KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kampasimpukkaa ja tapenade

Arvosana 0/5
Puhdista kampasimpukoista mätipussit ja kalvot pois sekä irroita kuoresta. Kuivaa kampasimpukoita talouspaperin päällä jotta niistä ei irtoa vettä paistettaessa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna pannu ja lisää loraus oliiviöljyä. Asettele kampasimpukat pannulle ja paista molemmin puolin kunnes kampasimpukka on saanut kauniin ruskean värin ja liha tuntuu kiinteältä. Nosta paistamisen jälkeen takaisin kuoren päälle.

Laita ainekset mortteliin ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Tarvittaessa voit ohentaa tapenadea oliiviöljyllä. Asettele tapenade ostereiden päälle ja tarjoile. Voit valmistaa tapenaden jo edellisenä päivänä ja laittaa jääkaappiin maustumaan.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen