KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kallen kurpitsapiiras

Arvosana 0/5
Kuori kurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsasta peukalon kokoista tasakokoista palaa. Sulata sokeri pannulla ja anna sokerin karamellisoitua. Lisää voi, kurpitsat ja tähtianikset. Anna hetken karamellisoitua heilutellen pannua. Purista sekaan sitruunan mehu ja lisää vesi. Anna hetken hautua. Anna kurpitsan palojen asettua tasaisesti pannulle. Levitä lehtitaikina tasaisesti pannun ja kurpitsojen päälle. Voitele kananmunalla ja paina haarukalla reikiä taikinaan. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes lehtitaikina on kullanruskea ja kypsä. Kumoa piiras ylösalaisin lautaselle. Ripottele pinnalle vielä hieman sormisuolaa ja tarjoile esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen