KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kallen caesarsalaatti

Arvosana 0/5
Tee ensin kastike. Lisää tehosekoittimeen keltuaiset, ryytisinappi, sitruunan mehu, anjovisfileet, raastettu parmesan sekä valkosipulinkynnet. Laita sekoitin päälle ja kaada öljyt varovasti ohuena nauhana sekaan muodostaen majoneesia. Purista lopuksi vielä sekaan appelsiinin mehu ja raasta sekaan appelsiinin kuorta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jos majoneesi on liian paksua mielestäsi, voit ohentaa sitä appelsiinin mehulla tai vedellä. Nosta kylmään maustumaan.

Paahda pekonit rapeiksi pannulla ja nosta paperille kuivumaan. Leikkaa paahtoleipä kuutioiksi ja paahda pannulla tai uunissa rapeaksi. Halkaise romaine salaatti pitkittäin, huuhtele kylmällä vedellä ja kuivaa. Valuta kastiketta salaatin leikkuupinnalle. Riko rapeaa pekonia käsin salaatin päälle. Lisää krutonkeja ja raasta päälle parmesania. Voit vielä viimeistellä sormisuolalla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen