KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kalkkunaleike ja kaalisalaatti

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen vettä.

Perunat:
• Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
• Keitä perunoita noin 15 minuuttia.

Kalkkuna:
• Leikkaa kalkkuna neljään osaan.
• Aseta kalkkuna talouspaperin väliin ja nuiji kevyesti.

Kaalisalaatti
• Kaada vesi perunoista ja höyrytä.
• Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi.
• Leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.
• Laita peruna, kaali, kevätsipuli ja rusinat kulhoon.
• Leikkaa sitruuna puoliksi ja purista yhden puolikkaan mehu kulhoon.
• Leikkaa toinen puolikas neljään osaan.
• Leikkaa appelsiini puoliksi ja purista mehu kulhoon.
• Lisää tilkka oliiviöljyä ja sekoita hyvin.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Kalkkunaleikkeet:
• Vatkaa muna kulhossa.
• Mausta kalkkuna suolalla, pippurilla ja curryjauheella.
• Leivitä kalkkuna ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi leivänmuruissa.
• Painele leivänmuruja reilusti kädellä.
• Lämmitä paistinpannussa tilkka öljyä ja lisää 100 g voita.
• Paista leikkeet kullanruskeiksi molemmin puolin noin 8 minuutissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen