KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kalkkunaa ja paistettua lanttua

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Keitä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan.

Paista kalkkuna:
• Kuori sipuli, halkaise ja viipaloi.
• Kuori ja silppua valkosipuli.
• Leikkaa kalkkuna pieniksi suikaleiksi.
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa. Kuullota sipuli ja valkosipuli.
• Lisää kalkkunasuikaleet ja paista noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.

Paista vihannekset:
• Kuori lanttu ja leikkaa kuutioiksi.
• Leikkaa sienet suikaleiksi.
• Nosta kalkkunasuikaleet lautaselle.
• Lisää lanttu ja sienet pannuun, paista noin 5 minuuttia. Lisää öljyä tarvittaessa.
• Sekoita kalkkunasuikaleet joukkoon.

Nuudelit:
• Valuta nuudelit ja lisää pannuun.
• Lisää lämpöä ja paista sekoittaen noin 3 minuuttia.
• Lisää inkivääriöljy ja chilikastike. Sekoita hyvin.
• Irrota korianterin lehdet ja pilko hienoksi.
• Mausta suolalla, pippurilla ja korianterilla.

• Tarjoa cassava-lastujen kera.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen