KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kalatäytteiset paprikat

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180 °C.
• Kiehauta riisin keittovesi.

Riisi ja paprikat:
• Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.
• Puolita paprikat pitkittäin ja poista siemenet.
• Voitele vuoka auringonkukkaöljyllä ja aseta paprikat vuokaan.
• Paista uunissa 5 minuuttia.

Täyte:
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Puolita purjo, pese ja kuivaa hyvin, leikkaa puolikkaiksi renkaiksi.
• Lämmitä auringonkukkaöljyä pannussa.
• Paista valkosipuli ja purjo.
• Leikkaa tilapia kuutioiksi, mausta suolalla, pippurilla ja curryjauheella.
• Sekoita tilapia vihanneksiin ja ota pannu pois liedeltä.

Täyttämään paprikoita:
• Ota paprikat uunista.
• Laita puolikas lusikallinen riisiä jokaiseen paprikaan.
• Pidä loppuriisi lämpimänä.
• Täytä paprikat tilapiapaistoksella.
• Paista paprikoita uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kala on kypsynyt.

Kurkkusalaatti:
• Kuori kurkku, puolita, poista siemenet ja viipaloi.
• Leikkaa sitruuna puoliksi ja purista mehu kulhoon.
• Pilko tilli hienoksi.
• Lisää tilli ja tilkka oliiviöljyä kulhoon.
• Lisää smetana.
• Lisää kurkku.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen