KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kalastajan pannu

Arvosana 0/5
Pilko vihannekset, säästä puolikas sipuli ja puolikas tomaatti. Peitä ison kattilan pohja oliiviöljyllä ja lisää sipuli, valkosipuli ja laakerinlehdet. Paista sekoittaen. Kun sipuli on läpikuultavaa, lisää pilkottu chili. Lisää tomaatti ja teelusikallinen sokeria. Lisää lasillinen viiniä ja kiehauta. Lisää vielä vähän tomaattisosetta.

Perkaa kalat ja laita kattilaan. Leikkaa peruna ohuiksi viipaleiksi. Lisää kiehuvaa vettä niin, että kattila täyttyy puoliksi. Lisää kaksi kourallista suolaa ja laita kansi päälle.

Hauduta matalalla lämmöllä 20 minuuttia. Älä sekoita. Tarkista, että peruna on kypsää. Sirottele päälle pilkottu persilja juuri ennen tarjoamista. Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho