KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kalapiiras

Arvosana 0/5
Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi. Kuori ja pilko valkosipuli. Sulata voi syvässä kattilassa. Paista valkosipuli ja lisää sipuli. Hauduta matalalla lämmöllä kunnes sipuli pehmenee. Valuta ja jäähdytä sipulit.

Laita voitaikinalevyt yhteen ja kauli neliöksi 22x22 cm. Taita reunat ylös.

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaletta ja grillaa nopeasti molemmin puolin.

Peitä taikina sipulilla, kesäkurpitsalla, viipaloidulla kalalla, oliiveilla ja anjovisfileillä ja sirottele päälle ruohosipulia. Paista 20 minuuttia uunissa 180 asteessa.

Tarjoa salaattien kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen