KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kalanyytit, selleriä ja tomaattia

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 220°C.

Perunat:
• Leikkaa perunat paksuisiksi veneiksi.
• Keitä 5 minuuttia runsaassa vedessä.
• Kuivaa keittiöpyyhkeellä ja siirrä kasariin.
• Ravistele suolassa, pippurissa ja 2 teelusikallisessa paprikajauhetta.
• Lisää oliiviöljyä ja ravistele lisää.
• Paista uunissa rapeiksi noin 15 minuuttia.
• Ravistele pari kertaa paistamisen aikana.

Valmistelut:
• Pese ja kuivaa sitruuna.
• Raasta kuori.
• Leikkaa viipaleiksi.
• Pilko basilika ja timjami pieneksi.

Sitten nyytittämään:
• Leikkaa 4 palaa leivinpaperia, 40 x 40 cm.
• Hiero kalafileet suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja sitruunankuorella.
• Aseta sitruunaviipaleet fileiden päälle ja lisää nippu rosmariinia.
• Leikkaa selleri noin sentin paloiksi.
• Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi.
• Sekoita vihannekset ja yrtit ja levitä fileiden päälle.
• Lisää 1 rkl oliiviöljyä jokaisen fileen päälle.
• Sido nyytit kiinni langalla.
• Aseta nyytit uunipellille ja paista noin 10 minuuttia.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen