KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kalaliemi

Arvosana 0/5

Älä suomusta kaloja, sillä iho suomuineen sisältää parhaat makuaineet. Poista kaloista sisälmykset ja kidukset.  Pane kalat tai pelkät perkaustähteet kattilaan ja kaada kylmä vesi päälle. Lisää suola. 


Kuumenna liemi hitaasti kiehumapisteeseen ja anna poreilla rauhassa. Kuori muodostuva vaahto pois. Kun vaahtoa ei enää muodostu, lisää pestyt paloitellut kasvikset ja kokonaiset mausteet. Keittele kannen alla noin puolisen tuntia.

Siivilöi liemi ja tarkista maku. Käytä heti tai pakasta tulevaa tarvetta varten.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen