KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Kaalipiirakka

Arvosana 0/5
Leikkaa kaali neljään osaan, poista ydin ja leikkaa kapeiksi suikaleiksi. Kuori ja pilko sipuli. Lämmitä tilkka oliiviöljyä pannussa ja paista sipulia ja kaalia noin 6 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä. Puhdista sienet ja leikkaa viipaleiksi. Paista sieniä tilkassa öljyä laakerinlehden kanssa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä ja poista laakerinlehti. Pilko pähkinät. Lämmitä uuni 170°C. Voitele vuoka oliiviöljyllä ja sirottele päälle vehnäjauhoja.

Sekoita munat ja maito, crème fraîche ja vehnäjauhot tasaiseksi seokseksi. Sekoita leivinjauhe etikkaan ja sekoita taikinaan. Kaada vähän yli puolet taikinasta vuokaan. Laita kaali ja sitten sienet taikinan päälle. Lisää pähkinät ja sirottele päälle juustoraaste. Kaada loput taikinasta koko komeuden päälle ja paista noin 50 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä vuoassa noin 15 minuuttia. Irrota piirakka veitsellä veitsellä, avaa vuoka ja leikkaa piirakka viipaleiksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen