KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Juustoton juustokakku

Arvosana 0/5

Jauha monitoimikoneessa manteleita ja kaakaonibsejä, kunnes niiden rakenne alkaa muistuttamaan hienoa murua. Lisää joukkoon taatelit ja suola käytä monitoimikonetta, kunnes pohjan ainekset ovat kunnolla sekaisin ja niistä muodostuu kiinteämpi massa. Painele voidellun 20-senttisen irtopohjavuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.

Yhdistele täytteen ainekset blenderissä ja aja kaikki hienoksi täydellä teholla. Lisää tarvittaessa vettä, jos tuntuu, että täytteen koostumus on liian jämäkkä. Kaada täyte pohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.

Koristele valmis kakku esimerkiksi tuoreilla marjoilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen