KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Juustosormet

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni (180ºC). Kauli taikina puolitoista kertaa alkuperäisiä isommiksi neliöiksi. Vatkaa keltuaiset ja voitele taikina. Sirottele puolikkaan taikinan päälle raastettua juustoa ja taita taikina keskeltä. Voitele päältä keltuaisella ja levitä päälle kumina, unikonsiemenet ja seesaminsiemenet tai suola. Painele kevyesti ja laita pakastimeen.

Leikkaa suikaleiksi ja sulata kevyesti. Pyörittele spiraaleiksi ja laita leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista noin 12 minuuttia kullanruskeaksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen