KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Juustofondue lapsille

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180°C.
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä perunoiden keittämiseen.
• Kiehauta toinen kattilallinen vettä kukkakaalille ja parsakaalille.

Fondue:
• Kiehauta kanaliemi.
• Vähennä lämpöä ja sekoita juustoraaste liemeen.
• Sekoita kunnes juusto on kokonaan sulanut.
• Lisää omenamehu ja sekoita hyvin.
• Sekoita maissijauho kylmään maitoon ja lisää juustokastikkeeseen.
• Anna poreilla kevyesti 5 minuuttia.
• Pidä fondue lämpimänä esim. pöytäkynttilän avulla.

Juurekset:
• Keitä perunoita noin 10 minuuttia.
• Leikkaa kukkakaali ja parsakaali paloiksi.
• Keitä kukkakaalia noin 3 minuuttia ”al dente”.
• Nostele kylmällä vedellä täytettyyn kulhoon.
• Lisää parsakaali ja keitä noin 1 minuutti ”al dente”.
• Nostele vesikulhoon ja huuhdo kylmällä vedellä.

Dipattavaksi:
• Paista sämpylät ohjeiden mukaan.
• Kiedo leipätikut kinkkuviipaleisiin.
• Pese tomattit ja viinirypäleet.

Tarjoiluehdotus:
• Leikkaa punakaali puoliksi.
• Laita dipattavat ainekset pitkiin vartaisiin ja työnnä vartaat punakaaliin.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen