KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Juureksia uunissa ja harissakaritsaa

Arvosana 0/5
Harissakaritsa:

Ota karitsat huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Paista karitsan kareet pannulla niin, että saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sivele karitsan päälle harissa tahnaa ja kypsennä uunissa noin 160 asteessa 8-10 min. Anna vetäytyä huolella ja nauti uunijuuresten kera.

Juurekset ja minttua:

Leikkaa juurekset isohkoksi paloiksi laita uunivuokaan ja mausta suolalla, hunajalla ja oliiviöljyllä. Laita uunivuokaan ja paista uunissa niin, että juurekset kypsyvät. Mausta lopuksi hienonnetulla mintulla ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell