KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Joululimppu

Arvosana 0/5
Liuota hiiva kädenlämpöiseen piimään. Lisää mausteet ja tumma siirappi ja sekoita. Rouhi saksanpähkinät ja leikkaa aprikoosit pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon pähkinät, aprikoosti ja rusinat. Lisää jauhot pikkuhiljaa samalla sekoittaen. Jaa taikina kahteen osaan uuninpellille ja anna nousta liinan alla noin 60 minuuttia.

Sekoita siirappiliemen ainekset keskenään. Voitele siirappivedellä kohonneet limput. Paista limppuja 200-asteisessa uunissa 30-35 minuuttia. Paistamisen aikana valele limppuja kolmesta neljään kertaan siirappiliemellä. Koristele tomusokerilla ja punaisilla lahjanauhoilla.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain