KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Jokirapu-savusiikasalaatti

Arvosana 0/5
Leikkaa keitetyt perunat lohkoiksi. Paista paistinpannulla nokareessa voita niin, että perunat saavat kauniin ruskean pinnan. Anna perunoiden jäähtyä. Sekoita kulhossa majoneesi, kermaviili, sekä dijon-sinappi hyvin keskenään. Lisää mustapippuri, sokeri, suola, punasipuli, ruohosipuli ja piparjuuri. Sekoita aineet hyvin keskenään ja lisää paahdetut perunat, keitetty kukkakaali, keitetyt pavut ja kaprikset ja sekoita aineet hyvin. Lisää lopuksi vielä majoneesikastike. Tarjoile perunasalaatti romaine-salaatin, jokirapujen, ruisleipäpalojen ja savusiikasiivujen kera. Koristele lohenmädillä ja sokeriherneillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain