KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Jauhelihalla täytetty kaali

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180°C.
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Keitetään kaali:
• Leikkaa kaalin lehdet irti ja poista paksuimmat osat.
• Upota lehdet kiehuvaan veteen.
• Keitä noin 1 minuutti kunnes lehdet ovat pehmeitä.
• Huuhtele kylmällä vedellä.

Täytetään kaali:
• Leikkaa mozzarella kuutioiksi.
• Sekoita jauhelihaan kulhossa mozzarella, muna, valkosipulijauhe, paprika ja ketsuppi.
• Lisää leivänmuruja jos taikina ei ole tarpeeksi kiinteää.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Jaa taikina 8 osaan.
• Ota 8 palaa alumiinifoliota.
• Kaada tilkka öljyä foliolle ja aseta kaalinlehti keskelle foliota.
• Laita annos lihataikinaa kaalinlehden päälle.
• Taita kaalinlehti ja folio tiukasti lihan ympärille.
• Aseta nyytit pellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia.

Perunakuutiot:
• Leikkaa loput kaalista ohuiksi suikaleiksi.
• Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
• Lämmitä öljyä pannussa ja kuullota sipuli ja valkosipuli curryjauheessa.
• Lisää peruna ja kaali.
• Paista noin 8 minuuttia.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen