KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Jasmiinitee-kanakeitto

Arvosana 0/5
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon jasmiinitee. Anna hautua viitisen minuuttia ja siivilöi tee sitten kuuman kasvisliemen joukkoon. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla ja jätä miedolle lämmölle odottamaan annoksen valmistumista.

Kuori ja pilko inkivääri ja porkkana ohueksi tikuksi. Kuori ja puolita punasipulit ja pilko ne ohueksi puolikuuksi. Poista fenkolista kova ydin ja suikaloi. Kuullota kasviksia isossa kattilassa tai pannulla oliiviöljyssä kymmenisen minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta sivuun odottamaan annoksen kokoamista.

Kuivaa maissikananrinnat ja paista niitä kuumalla pannulla muutama minuutti puoleltaan. Mausta suolalla ja pippurilla sekä rouhituilla korianterin siemenillä ja nosta 180-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi, kunnes maissikananrinnat ovat juuri ja juuri kypsiä. Poista kanoista siipiluu ja leikkaa siivuiksi.

Keitä nuudeleita kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsyneet, mutta niissä on vielä hyvä purutuntuma. Siivilöi.

Kokoa annos nostelemalla kulhon pohjalle nuudeleita ja sen ympärille kasviksia ja maissikananrinnan siivuja. Kaada päälle höyryävää lientä ja viimeistele tuoreilla yrteillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen