KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Japanilaiset sieniburgerit ja makadamia-aioli

Arvosana 0/5
Sieniburgerit

1. Lämmitä öljy isossa paistinpannussa kuumaksi. Ruskista sipuli ja sienet välillä sekoittaen noin 8 minuuttia.
2. Vatkaa pienessä kulhossa valkoviini, misotahna, sieniliemi ja punajuurimehu. Kaada seos sienten päälle ja lämmitä hetki sekoittaen. Keitä kokoon, kunnes neste on lähes haihtunut.
3. Kaada sienet tehosekoittimeen. Lisää muut ainekset ja sekoita, mutta ei liian hienoksi. Laita jääkaappiin ainakin puoleksi tunniksi.
4. Muotoile seos kuudeksi pihviksi. Valele molemmin puolin hoisinkastikkeella.
5. Lämmitä tilkka öljyä pannussa. Paista pihvit ruskeiksi molemmin puolin (3-4 minuuttia), käännä varovasti etteivät pihvit hajoa.
6. Ruskista sämpylät nopeasti samalla pannulla. Voitele sämpylät aiolilla, peitä salaatinlehdillä ja läväytä pihvit päälle.


Makadamia-aioli

Liota makadamioita yön yli.
Soseuta kaikki ainekset. Lisää vettä tarvittaessa.

Paahdettu kurpitsa

1. Paahda 1 myskikurpitsa uunissa (200°) 30 minuuttia välillä kääntäen.

Tarjoa lehtisalaatin, aurinkokuivatun tomaatin ja paahdetun, öljyllä ja valkosipulilla maustetun sämpylän kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Lee Watson