KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Italialainen rucolamuhennos

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Perunat ja munat:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Keitä perunoita noin 20 minuuttia.
• Lisää munat viimeisiksi 8 minuutiksi.
• Nosta munat kattilasta.
• Jäähdytä munat kylmällä juoksevalla vedellä.
• Kaada vesi pois perunoista, höyrytä ja muhenna.
• Lisää maito ja tilkka oliiviöljyä muhennokseen.
• Kuori munat ja pilko pieneksi.

Muhennos:
• Lämmitä  tilkka öljyä paistinpannussa.
• Paista kirsikkatomaatit pannussa kunnes kuori alkaa halkeilla. Tarvittaessa lisää oliiviöljyä.
• Pese ja kuivaa rucola.
• Sekoita muhennokseen pilkottu rucola, vuohenjuusto, kirsikkatomaatit ja oliivit.
• Mausta pippurilla ja tilkalla oliiviöljyä.

Sitten paistellaan leikkeet:
• Leikkaa vasikanleikkeet puoliksi
• Nuiji kevyesti.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Leikkaa limetti puoliksi.
• Lämmitä tilkka öljyä pannussa.
• Paista leikkeet molemmin puolin ruskeiksi noin 2 minuutissa.
• Lisää nokare voita ja purista limetti pannuun.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen