KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Inkiväärivokki

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Riisi:
• Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.

Salaatti
• Leikkaa valkokaali ja punakaali kapeiksi suikaleiksi.
• Pese kurkku ja leikkaa kapeiksi suikaleiksi.
• Poista siemenet chilistä ja pilko pieneksi.
• Sekoita ainekset.
• Sekoita 25 ml etikkaa, 25 g sokeria ja loraus vettä pannussa. Keitä noin 5 minuuttia.
• Kaada kastike salaatin päälle.

Sitten vokkaamaan:
• Kuivaa liha ja leikkaa suikaleiksi.
• Puhdista sokeriherneet.
• Leikkaa kevätsipuli renkaiksi.
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Kuori ja raasta inkiväärinjuuri.
• Lämmitä vokkipannu kuumaksi ja lisää öljy.
• Paistalihaa ja seesaminsiemeniä noin 2 minuuttia ja nosta lautaselle.
• Paista sokeriherneitä noin 3 minuuttia.
• Lisää valkosipuli, inkivääri ja kevätsipuli ja paista noin minuutti.
• Kaada lihat takaisin pannuun, lisää chilikastike, hoisin-kastike ja pavunidut. Sekoita hyvin.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen