KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Hummus

Arvosana 0/5
Keitä yön yli liotettuja kikherneitä 45-60 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kuori ja pilko valkosipulit. Yhdistä kaikki hummuksen ainekset monitoimikoneessa tai kutterissa ja aja hienoksi. Lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta saat rakenteesta tarpeeksi notkean.

Viimeistele valmis hummus oliiviöljyllä sekä kokonaisilla juustokuminan siemenillä. Tarjoile falafelien, pitaleivän tai vaikkapa erilaisten kasvisten kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen