KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Hummerisalaatti

Arvosana 0/5

Aloita tekemällä kastike. Laita kulhoon inkivääri, valkosipuli, limen raastettu kuori ja limen mehu. Mausta reilusti sokerilla, sekä lisää suolaa ja pippuria. Lisää öljy samalla koko ajan vispilällä sekoittaen. Lisää vielä silputtu korianteri.


Keitä viiriäisen munia 2-3 minuuttia. Kuori ja viipaloi kahteen osaan. Kokoa salaatti lautaselle. Ensimmäiseksi salaattisekoitusta, vesikrassia ja rucolaa . Seuraavaksi asettele avocadon ja hummerin palasia lautaselle.Koristele lautasen ympärys retiiseillä ja viiriäisen munilla ja lorauta salaatin ja vihannesten päälle kastiketta. Viimeiseksi ripottele hummerin päälle suolaa ja murskattua mustapippuria.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta: