KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Honeycomb ja maitosuklaamousse

Arvosana 0/5
Honeycomb:

Laita sokeri, hunaja, glukoosi ja vesi kattilaan. Kiehauta seos tasaiseksi. Keitä kunnes sokeri karamellisoituu eli hieman ruskistuu. Lisää tämän jälkeen sooda ja sekoita. Lisää ruokasooda varovaisesti, seos on äärimmäisen kuumaa. Laita seos uunivuokaan, jossa on leivinpaperi. Seos kaksinkertaistuu ja kohoaa itsestään. Anna jäähtyä 30 minuuttia ja rouhi pieniä paloja levystä. 

Suklaamousse:

Sulata suklaa kevyesti mikrossa. Laita 100 g kermaa kiehumaan. Kun kerma kiehuu, kaada kuuma kerma suklaan joukkoon ja sekoita huolellisesti. Kun seos on tasaista, lisää joukkoon 100 g kylmää kermaa ja viimeistele seos sauvasekoittimella, kunnes massa on tasainen. Tämän jälkeen laita seos hetkeksi kylmään ja anna tasoittua noin 30 minuuttia. Tämän jälkeen vatkaa seos mousseksi vispilää käyttäen. Varo vatkaamasta likaa, ettei seos erotu. Nauti honeycomb palasten kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell