KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Hollantilaiset piparkakut

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 175ºC.

Lämmitä maito ja liuota sokeri maitoon. Tee kolo jauhoihin ja lisää voi, leivinjauhe, ruskea sokeri ja mausteet ja kaada kuuma maito päälle. Sekoita tasaiseksi ja laita jääkaappiin noin 15 minuutiksi lepäämään. Vaivaa taikina hyvin ja kauli levyksi jauhotetulla alustalla. Kasta piparkakkumuotti jauhoihin ja painele taikinaan. Laita piparit leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista noin 15 minuuttia.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen