KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Hollantilainen syyskakku

Arvosana 0/5
Taikina: Sekoita voi ja sokeri tasaiseksi. Lisää jauhot ja muna ja sekoita tasaiseksi. Kääri taikina tuorekelmuun ja jätä noin tunniksi jääkaappiin.

Täyte: Sekoita jauhot ja sokeri, suola, mausteet ja kurkuma. Sekoita toiseen kulhoon muna, öljy, maito ja kurpitsa. Yhdistä ja sekoita noin 10 sekuntia.

Lämmitä uuni (180ºC). Kauli taikina ja peitä voidellun kakkuvuoan pohja. Kaada noin 1 cm täytettä päälle ja paista uunissa noin 20 minuuttia. Anna kakku jäähtyä.

Bavaroise: Kiehauta maito ja kaneli. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kulhossa ja lisää maito. Kaada seos takaisin kattilaan ja lämmitä sekoittaen lastalla. Kun seos ei valu lastasta, se on valmista. Sekoita liotettu gelatiini seokseen ja anna jäähtyä jääkaapissa. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto varovasti jäähtyneeseen seokseen ja bavaroise on valmista. Laita pursottimeen ja purista bavaroise kakun päälle. Anna kakun jäähtyä.

Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja laita varovasti pursottimeen. Koristele kakku kermavaahdolla.

Käytä myös suklaalastuja, pinjansiemeniä, pekaanipähkinöitä, karpaloita ja kanelia koristeluun.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen