KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Hollantilainen makkarapiirakka

Arvosana 0/5

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita suola ja sokeri jauhoihin. Sekoita joukkoon voi, maito ja hiiva. Vaivaa tasaiseksi ja jaa 80 gramman annoksiksi. Kohota taikinaa noin 30 minuuttia tuorekelmun alla.

Sekoita täytteen ainekset ja vaivaa hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Rullaa noin 80 gramman pötkylöiksi.

Vatkaa muna.

Kauli taikina, laita makkarat päälle ja peitä taikinalla. Voitele sauma vatkatulla munalla. Taita reunat kiinni ja purista saumat yhteen. Kohota vielä 45 minuuttia, voitele vatkatulla munalla ja paista 20 minuuttia kullanruskeaksi.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen