KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Höyrytetty kala

Arvosana 0/5
Leikkaa lohifileet puoliksi ja laita kaksi puolikasta päällekkäin. Kääri kala tiukasti kelmuun. Kuori ja pilko salottisipuli ja paista varovasti öljyssä noin 10 minuuttia. Valuta öljy kulhoon ja lisää riisietikka, inkiväärisiirappi ja soijakastike. Kuori kurkku. Leikkaa herneet, kevätsipuli, kurkku ja sienet suikaleiksi ja puhdista torvisienet. Höyrytä vihanneksia ja kalaa 4 minuuttia (85ºC). Poista kala kelmusta. Lusikoi vihannekset lautaselle, laita kala päälle ja kaada kastike päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen